Wat kosten sigaretten in Duitsland?

Gaat u naar of door Duitsland op vakantie? Dan is het handig als roker om te weten wat sigaretten in dat land kosten. Ook interessant om te weten of het de moeite waard is om op en neer te rijden naar Duitsland om tabak in te slaan. Op deze pagina vindt je de prijs van een pakje sigaretten in Duitsland.

Een pakje Marlboro met 20 sigaretten kost in Duitsland €7,00. Dit is de prijs per juli 2021.

Benieuwd wat de prijs is in de buurlanden van Duitsland en of doorrijden de moeite waard is? Bekijk dan de prijs van een pakje sigaretten in België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Polen of Denemarken.

Om prijzen zo goed mogelijk te kunnen vergelijken zijn de prijzen genomen van een pakje Marlboro. Het aantal sigaretten is zo nodig omgerekend naar 20 stuks per pakje. Heb jij een actuelere prijs, laat het dan hieronder weten.

85 gedachten over “Wat kosten sigaretten in Duitsland?”

 1. Wij rookten altijd JPS mijn man zwaar en ik half zwaar. Nu in Bunde Domsky shag zwaar en half zwaar prima shag en te vergelijken met JPS, 6,45/ 50 gram andere soorten zijn in duitsland allemaal 40 gram

  Beantwoorden
 2. Weet iemand de prijs van Nelson, in de Lidl ? Het aantal gram ? Wil eventueel een poging wagen vanuit België 🙂 Die tabak was goed te roken, was er een half jaar geleden, toevallig, en benzine was betaald 🙂 Zou nu eventueel een promotie van Dasch/Lenor pods afwachten, wasmiddel is daar toch ook veel goedkoper ?

  Beantwoorden
  • Ik kan je alleen de prijs van Nelson bij Lidl in Duitsland vertellen. Pakje van 40 gram voor € 4,75
   Ook Bantam bij Aldi Deutsland 40 gram voor € 4,75

   Beantwoorden
 3. Wat komt overeen met halfzware Samson shag, met halfzware shag in Duitsland?
  Weet iemand dat?
  Haal zelf altijd Burton vrouwensigaartjes 17 stuks voor 2,20 euro. Goed te roken en goedkoop!

  Beantwoorden
 4. Shag

  Rancho zwaar en half zwaar kost 4.85 in Duitsland. Te verkrijgen bij kaufland of bij sigaretten winkel. Indien ze deze niet hebben kunnen ze die bestellen. Redbul is ook wel goed te roken die hebben ze overal.

  Beantwoorden
   • Hallo christa
    Wij halen altijd de look out bij ter huurne in buurse en dan bij die slijterij de aan de kant bij de speeltuin zit want die slijterij valt net over de grens dus ze hanteren de accijns van Duitsland.
    Daar betalen wij 6.50 per pakje 50 gram scheelt met hier 5.00 euro per pakje daar kun je nog een keer voor rijden.
    Zijn afgelopen zaterdag nog geweest.

    Beantwoorden

Plaats een reactie