Wat kosten sigaretten in Duitsland?

Gaat u naar of door Duitsland op vakantie? Dan is het handig als roker om te weten wat sigaretten in dat land kosten. Ook interessant om te weten of het de moeite waard is om op en neer te rijden naar Duitsland om tabak in te slaan. Op deze pagina vindt je de prijs van een pakje sigaretten in Duitsland.

Een pakje Marlboro met 20 sigaretten kost in Duitsland €8,20. Dit is de prijs per mei 2024.
Een pakje shag van 50 gram kost in Duitsland gemiddeld €10.

Benieuwd wat de prijs is in de buurlanden van Duitsland en of doorrijden de moeite waard is? Bekijk dan de prijs van een pakje sigaretten in België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Polen of Denemarken.

Om prijzen zo goed mogelijk te kunnen vergelijken zijn de prijzen genomen van een pakje Marlboro. Het aantal sigaretten is zo nodig omgerekend naar 20 stuks per pakje. Heb jij een actuelere prijs, laat het dan hieronder weten.

Ga je naar Duitsland? Neem goedkoop de Flixbus naar Berlijn en verdien je ticket snel terug. Of ga voor Düsseldorf, net over de grens. Reis in een dag op en neer. Of blijf een nachtje. Voordelige hotels vind je uiteraard op bij Booking.com. En check voor vertrek de tijden van zonsondergang en zonsopkomst.

Bied mee op vakantieveilingen.nl:

Abonneer
Laat het weten als er
guest

313 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joke

Welk merk volumetabak is qua smaak en sterkte te vergelijken met Camel blue?

Herma

Wat is een goed(koper) alternatief voor Drum Blauw?
Ik zal ook de grens over moeten om goedkopere alternatieven te kopen, maar weet niet welk product enigszins vergelijkbaar is….

Willy

Rookte eerst ook Drum, maar sinds een paar maanden aan de LOOK OUT. Prima te roken.Weinig tot geen verschil met Drum. Pot van 120 gram kost 19,95 [ = 2,5 pakje shag]

Harko

Wat kost een pakje Pall Mall Blauw ( 20 stuks ) in Duitsland ?

Johan

Is het cigaretten merk KENT te koop in Duitsland? En zo ja, wat kost die?

Kim

Hallo Johan
Je kunt me een mail sturen over de prijzen in Duitsland.

Hans de Jong

Hall wie kan mij vertellen welke volume tabak in duitsland vergelijkbaar is met de volumetabak van LM in nederland en belgie

Jos

Ik ben ook op zoek naar “Kent Surround Brown” in Duitsland

Elke

Weet iemand of er mensen vanuit ongeving Dordrecht naar Duitsland gaan? Is er b.v een Facebook groep?

Geert

Voor zware shag kun je het beste voor zilver gaan van de makers van drum 9 euro voor 50 gram

Miranda

Hebben ze die in Duitsland ook dan?

Ronald

Zilver niet te roken die boch

Tonneke

Is dat in duitsland? Dat u daar Zilver zware shag haalt

Geeard

Hebben ze ook blikken lucystrike

Maureno

Duits tabak ondergaat helaas krimpflatie… (door de producent zelf want overheid heeft dit jaar geen accijnsverhoging gepland)

Pakje Marlboro gestegen van 8,20 naar €8,40. En veel grote verpakkingen 1 sigaret minder, (de grootste van €20 is verminderd van 58 naar 56 stuks.

Ook zie ik dit nu bij Camel: 21 naar 20 voor €8 en het grote pakje van 55 stuks voor €18 euro nu naar 53 stuks.

Veel andere merken hadden dit al wat eerder en volume tabak ook. Zal wel liggen aan de productie kosten van alles.. tis niet veel extra geld maar toch jammer!

Moniek

Wat kosten de groot verpakking nu dan?

Daan

Hoi,
Ik rookte altijd Pall Mall red shag ( zware shag), en nu heb ik een pakje in Duitsland gehaald, maar ik vind dit qua kleur eruit zien en smaken alsof het halfzwaar is.
Ligt dit aan mij? Of zit er echt een verschil in?

Miranda

Nee hier dezelfde ervaring helaas.

Dennis

Als roker van Javaanse Jongens Tembaco ben ik nu de zware shag van Look Out en Rancho aan het testen, beiden vallen tot mijn verrassing niet tegen! De Rancho lijkt net een tikkeltje zwaarder te zijn dan de Look Out en om die reden gaat mijn voorkeur uit naar die laatste. Prijzen zijn meer dan prima:

– Rancho: €5,60 voor 40 gram (omgerekend €7,00 voor 50 gram)
– Look Out: €8,00 voor 50 gram

Ik ben dan ook helemaal om en ga vanaf nu Look Out roken i.p.v. Javaanse Jongens à €17,60 per pakje.

P.S. Bedankt iedereen die hier een reactie heeft geplaatst, dankzij jullie berichten hier had ik besloten om deze twee merken te testen :).

Rico

Even een stomme vraag, waar heb je die rancho gekocht? Wil binnenkort met een maatje eens in Duitsland inslaan maar ben er nog nooit geweest😂

Liesbeth

Rancho kan je ook gewoon bij een tankstation halen

Janny

Wij gaan altijd naar Kranenburg via Nijmegen, daar is een groot winkelcentrum met winkels als Rewe, Penny, Aldi etc. Bij de dranken winkel van Rewe zit Tabacco en More en daar kopen wij bussen van 120 gram Look out black voor € 19,00 wat de prijs in 2024 word weet ik nog niet. Soms zijn de bussen net weer iets voordeliger dan de pakjes.

rob

Voor het eerst in mijn leven vorige week een pakje Domsky shag, zwaar, gekregen. Moet zeggen is vergelijkbaar met JPS zwaar. 40 gram, prijs 6,05 . Meteen maar 2 sloffen besteld bij tabakland.de . Wordt morgen reeds met UPS bezorgd. Scheelt mij teveel met de Nederlandse prijzen……

Laurens

leveren ze die per post dan aan nl?

bibi

Ik ben ook benieuwd hoe het met die kosten van de douane zit.

al

hee rob kan je aan de verpakking zien of er tabak in zit of is het gewoon een doos zonder reclame of opdruk dit ivm de douane gr lex denhaag

Joke

Vorige week in Duitsland Look out shag gekocht als vervanger voor Samsung, prima shag om zelf met vloei shaggies te maken. Kost € 8,00 per pakje. Ik zocht vervanger voor JPS volume tabak en de meneer van Tobacco and More adviseerde Buffalo shag, inderdaad bijna 1/3 goedkoper maar enorm in elkaar geperst en veel te vochtig/plakkerig. Niet te doen in mijn machine, moet het eerst in de magnetron drogen. Iemand een suggestie voor een alternatief voor JPS volume tabak?

Piet

3 weken geleden in Andorra geweest.Een slof Marlborro in de supermarkt kostte daar 30 euro

Claudia

Vind Buffalo juist droog heb ik wel Buffalo rood ideaal voor sigaretten te maken.

Annemieke

De shag van de aldi is een goede vervanger voor jps rood ik heb verschillende meegenomen maar allemaal te plakkerig die van aldi is top

melvin

Korte vraag: verkopen ze ook camel activate in duitsland? Zo ja, welke varianten?

Joyce

Jammer dat er geen antwoord is

M D

Ff googelen sigaretten te koop in Duitsland.

Karlijn

Bij de Lidl kun je sigaretten/tabak kopen van Goldfield, dat is een soort neppe Marlboro en is er ook in rood en gold, het pakje ziet er ook uit als Marlboro (ik vind deze prima te roken) een pakje kost rond de 5 euro dat is bijna de helft van Marlboro in Nl! Ze schijnen ook volume tabak te hebben van dit merk, die ga ik de volgende keer proberen. Ik schat in dat deze meer dan 50% goedkoper is (omdat merk tabak meestal al bijna de helft scheelt en beperken nog een stuk goedkoper zijn) en ipv 18,50 voor 58 gram minder dan 10 euro kost. Voor Marlboro rokers wellicht een aanrader

Robert Arts

Bedankt voor de tip! Ik heb ze zojuist ook gehaald, 30 stuks voor €7,75 en ze smaken net (zo zwaar) als Marlboro. Eerder kocht ik altijd de PallMall Red, 60 stuks voor €19,50 , scheelt toch weer €4 ; nog wat benzine getankt voor €1,83 dus was weer een mooie bespaardag 👍

Martijn

Je kan ook gewoon stoppen met roken. Wat een geld scheelt dat! Ik heb zelf een vrouw en kinderen, dus ik kan het niet maken om geld te verspillen aan tabak, maar ook al zou ik alleenstaand zijn, dan zou ik het gewoon zonde vinden van het geld.

Jeroen

Hoe ben jij hier beland dan…

M D

Is niet jouw geld. Advies om te stoppen is onzin. Hou op zeg , dwarsligger

Jacky

Je kunt ook gewoon een inenting halen. Veel braver dan roken.

Petra

Hallo, bij welke lidl bent u geweest en hebben ze inderdaad daar ook volume tabak en in groot verpakking ?

Petra

Hebben ze idd. Volume tabak van goldfield gold bij de Lidl ?

Margret

Ik heb 2 weken geleden een volumepak Goldfield meegenomen bij de Lidl Duitsland, 200 gram voor 25,-, om zelf sigaretten te klikken, heb er 259 sigaretten uit kunnen halen.
Bevalt prima en is aanzienlijk goedkoper dan Nederland (150 gram Heupink en Reinders shag voor 150 sigaretten, ad 47,85 euro)

Annelies

Karlijn ik ben benieuwd hoe de pot shag dan smaakt. En wat de prijs is ik rook ruba blue 120 gram 35,90
Ik zoek een goedkope vervanger. Groeten annelies

M D

Buffello en Marshalls Red , ook look out lijkt op Ruba
Kan gewoon bij de tankstations kopen in sloffen

Maureno

Vandaag is Duitsland geweest.
-Pakje van Nelle 50 gram 11 euro.
-Pakje Marlboro gold/red 20 stuks €8,20
-Pakje Camel Yellow/blue 21 stuks voor €8
Voor alle actuele prijzen van alle merken en hoeveelheden in een pakje zal ik even op deze site kijken:
https://tabakstore.de/

Anton De kruijf

Is dat gewoon goede shag?
En waar in Duitsland, of maakt dat niet uit?

Maureno

Ja, van Nelle is gewoon precies het zelfde als hier in Nederland. Alleen scheelt dan €8,50 per pakje! En als je bedoelt als het überhaupt goede shag is dan ja, het is volgens mij het nummer 1 shag merk in Nederland.

Ik heb geen idee als het overal in Duitsland verkrijgbaar is aangezien het een Nederlands merk is, maar als je bij de grens in de buurt zit is het vaak wel verkrijgbaar.

Alex boland

Ik rook nu ,inlaatspruitstuk van zware van nelle of brandaris ,Atlantic Black €7.50 per 50gr. Prima shag.

Scalmer

In Duitsland zijn veel volumeverpakkingen kleiner geworden met hetzelfde gewicht.
(Bijvoorbeeld Winston à 49.99€)

Ik weet niet wat jullie ervaring is, maar het lijkt wel alsof er meer vocht aan toe is gevoegd waardoor het elektronisch niet meer te draaien is.

Peter

Ik ga morgen naar Duitsland om voor de eerste keer shag te kopen. Nu ben ik op zoek naar een vervanging van Drum, Kornet van de AH of Texas bleu van de AH. Ik draai zelf mijn sigaretten met vloei dus volume tabak heb ik niets aan. Weet iemand een goede vervanger hiervoor? Liefst een ander merk omdat die goedkoper zijn. En emmers mag natuurlijk ook:)

Henk

Wij klikten altijd met zware en halfzware Rancho, is goed te roken.

Remon

Mag ik vragen bij welke keten je die koopt?

Robert

Red Bull is goeie vervanger voor drum

Annemieke

Rancho of buffalo

Zinn

Verkopen ze ook Camel Blue potten bij Aral ? Zoja weet iemand daar de prijs van voor hoeveel gram ?

Tiny

Ik rook nu pall mall bleu shag.. welk merk is vergelijkbaar in Duitsland of hebben ze ook gewoon Pall Mall bleu . liefst omgeving Kranenburg. En wat kost het?

Maureno

Ja hebben ze daar gewoon, een pakje van 30 gram pall mall blue kost €5,90

Tiny

Dank je

Janny

Welke plaats en winkel is dit?

Dick

Ze hebben inderdaad pall mall blue shag. 30 gr 5,90
In Nederland pakje 60 gr 18,50

Tiny

Dank je

Moes

Wat is het adres waar je ze haalt in Duitsland en verkopen ze ook goedkope shag je mag me dit graag mailen
Groetjes moes

Aukje

Ik wil gaan klikken. Rook pallmall rood, welke potten/emmers zijn te vergelijken en niet te duur?

Aukje

Is de buffalo of de rancho tabak te pruimen?

Beau

Rancho is wel te roken! Zware shag…

Harke

Ik koop elke 3 week 2 slof in bunde

lex

harke hoe groot is de kans dat je gepakt word door de douane hoor je dat wel eens het is voor mij de moeite waard als ik 4 sloffen shag koop dat bespaart mij 320 euro maar moet wel 140km rijden hoor graag gr lex

Tanja

Extreem klein; ik koop altijd tabak over de grens en liep met 5 grote emmers tabak langs terwijl er douaniers stonden. Ik haal al jarenlang (12-15 jaar) elke maand tabak in Kranenburg en ben nog nooit staande gehouden.

Rinse

Domsky black tobacco (€ 7,40 per pakje à 50 gram) gekocht bij de DOMSKY Shop in de Combi-supermarkt in Bunde. Smaakt prima en is een goede vervanger van JPS zwaar, waar je in Nederland €16,00 voor moet betalen. Wil je nog goedkoper, dan verbouw je het zelf: https://vindikhier.nl/verbouw-je-eigen-tabak.php

John S

Duitsland, supermarkt Rewe is Jacordia pot klikshag 150gram 19.95 kun je ongeveer 200 a 300 sigaretten mee klikken, en sigaretten klikmachine daar kost rond de 5euro, en shag Rancho/Buffalo zowiezo te krijgen bij Aral pompstation , halfzwaar of zwaar rond 5.40 euro p pakje 40 gram.

Aad Sla

Vandaag even naar kleve geweest bij tobacco&more
Half zwaar en zware look out 50 gram 8 euro
zware van nelle 50 gram 11 euro
Drum 50 gram 10 euro.
Gr Aad

Zoë

Wat kost een pakje jps in Duitsland hier in Nederland betaal ik 18 euro voor 45 sigaretten

Karin

JPS kost € 15,00 voor 45 sigaretten.

Jessie

18 euro en dan heb je 55 sigaretten 🙂

Arno

Welke merk komt in de buurt van jps in Duitsland

Jelle

Lookout in Duitsland €8 voor 50gr. Als je geen auto hebt en in regio Arnhem/Zevenaar woont: in 20min ben je met de trein in Elten (deze maand 40min met treinbus ivm werkzaamheden,maar de rit is gratis ;-)). Vandaag 20 pakjes gehaald, scheelt bijna €160.

Piet

Lookout halfzwaar 50 gr € 8,- sept. 2023 gekocht bij JET Tankstelle in Gronau vlak over de grens bij Enschede.

linda

is die shag overal even duur in Duitsland?..grtjssss

Lucienne bouwman

Is dat ook in zware shag te verkrijgen? Bij Jet 8n Gronau?

Simone

Waar in Duitsland heeft u de shag gekocht

Jeanet

Verkopen ze in Duitsland ook volume tabak,die potten L&M Blue? En wat is de prijs?
En wat kosten ze daar? Hier voor 50 gram €17.50!

Karin

Blue weet ik niet, maar rood wel. Kost € 49,95 voor 220 gram.

Sisi

Ik ga in oktober naar Duitsland, las hier dat JPS shag maar 9.50 kost daar. Da’s mooi, is dat overal te koop? We gaan naar Freiburg im Brisgau een paar dagen.

Erwin

Ja overal te koop

Bos

Wat kost een pakje camel blue of pakje jps sigaretten 25 stuks per pakje of meer?

Sjaak

Vandaag bij de aldi gehaald. De moriaan 40 gram 5,40 per pakje.

Sjaak

Had ik ook al ontdekt. Niks mis met Moriaan, vind ik.

Abraham

Wie iemand wat de prijzen van sigaren zijn in Duitsland?

Frank

Hoi ik woon in Almelo en wil vandaag naar gronau gaan om tabak te halen.Wat is het goedkoopste pakkie shag dat je in gronau kunt krijgen en bij welke winkel.(b-merk)?
Groetjes Frank.

Martina

Rancho is het goedkoopst niet de lekkerste maar voor 5,60 wel te doen is 40 Gr anders lookout 50 Gr kost 8 euro . Gewoon bij de benzinepompen te koop

Jacqueline

Is dit bij elke pomp te koop ook dicht bij Kranenburg?

w.g.

dan ga je toch naar ulsen!!

Sjaak

Aldi…moriaan. 40 gr. Minder dan 6 euro.

Aad

4 augustus naar Duisburg geweest inkoop gedaan bij tabac&co winkelcentrum
Zware look out shag 8 euro
Elixyr sigaretten 50 stuks 15 euro.

Aad

Vandaag 05-08-2023
Naar Duisburg geweest bij tabac&co prijs look out zware shag 8 euro en elixer sigaretten 50 stuks 15 euro
zal mooi zijn als iedereen even erbij zet waar het te koop is.
Gr Aad

Martina

Weet iemand waar ik Buffalo zware shag 40 gram kan halen in Duitsland vlakbij Enschede

Rob

Buffalo zware shag is volgens mij alleen te koop bij tankstations van Kuster, o.a. in Emmerich. Ook bij Kaufland in Emmerich en Kleve is het te koop. GR.Rob

Do

Bij Supermarkt Kaufhaus

Cees

Bij Kaufland

Sai

Weet niet waar u woont
Maar buffalo zwaar kunt u ook haken bij ter huurne
40 gram nu €5,40

Margreeth

Gewoon bij de benzinepomp en de Rewe supermarkt.
Ik haal het altijd in Anholt

Leonie

Bij de lotto in gronau, net over de grens bij glanerbrug

William vos

NAAR GRONAU GEFIETST

JPS SHAG 50 GRAM 9,50 € IN NL 16,20
EN LOOK OUT 50 GR 8,00 € IN NL 15,60
DRUM 10.00 50 GRAM

WAT EEN VERSCHIL BEN BLIJ MET DUITSLAND HEEFT ME NU 88 EURO BESPRAARD MET HET ZELFD WAT IK IN NL KOOPT DUS NAAR DUITSLAND TOE .

w.g.

waaarrrr in Gronau??????????????

Loepp

Wat is de prijs 27-07-23 in Duitsland voor sjek van Nelle zwaar 50 gram. Per pakje

Jacqueline

11 euro

Loeppp

Waar haal je die van Nelle 50 gram zwaar ik zie dat het niet overal te koop is!?
Ik wil geen stevig of half zwaar of 30 gram

Groet loepp

Menno

Wat kost zilver vol 50 g in duitsland?
Weet iemand het?
Hoor ik graag

WH

Inmiddels kost Bantam halfzwaar 5,40 bij Aldi, Lidl verkoopt geen tabak meer. vrij weinig verschil met Drum…

Roger

Ik heb de prijzen vergeleken via internet en kom tot de volgende conclusie:
Bekende merken zijn bijna even duur als in Nederland, als je in Duitsland dus goedkoop tabak wilt scoren kun je het beste voor een onbekend merk gaan. Shag en volumetabak zijn daar extra goedkoop. Kan iemand bevestigen of de goedkope merken in de Duitse tabakswinkels aanwezig zijn? Het lijkt me wel maar een bevestiging is altijd fijn.

Bekende merken:
€8,00 Pakje Pall Mall 20 stuks (Duitsland €7,60)
€8,20 Pakje Marlboro 20 stuks (Duitsland €8,00)
€11,50 Pakje Van Nelle 30gr (Duitsland €8,20)
€10,80 Pakje Drum shag 30gr (Duitsland €8,20)
€69,00 Pot Winston 220gr volumetabak (Duitsland €50,00)

Prijs van een paar willekeurige B merken in Duitsland:
ELIXYR Rood sigaretten 20 stuks €6,20
KING 100’s sigaretten 20 stuks €5,70
RANCHO 40 gram shag €5,60
CONVENT 40 gram shag €5,70
BUFFALO 75 gram volumetabak €10,25
CONVENT 100 gram volumetabak €14,00

De goedkope varianten shag en volumetabak zijn minimaal 50% goedkoper dan de bekende merken in Nederland. Sigaretten scheelt amper wat. In Buurland Polen is het wel een stuk goedkoper, een pakje Chesterfield kost daar bijvoorbeeld maar 16 ZLT (€3,60). En een pakje Marlboro omgerekend €4,15.

Roger

Hoe is het mogelijk dat er zulke grote prijsverschillen zitten in bekende en onbekende merken shag/volumetabak? Ik heb het nog eens op internet nagekeken en alle online tabakswinkels in Duitsland verkopen de onbekende merken. Een pot L&M van 40 gram kost bijvoorbeeld €10,95 in Duitsland, terwijl een pot MARK1 van 80 gram maar een euro duurder is. Blijkbaar werkt het anders met de accijns in Duitsland?

Robert

Ik heb op 21-06-2023 in Bunde € 10,- betaald voor een pakje Drum van 50 gram. Erg goedkoop en kan qua benzine makkelijk uit.

J.W.

Ik ben gisteren geweest in Emmerich 10 pak gekocht a 10 Euro stuk, Ik had er 15 uit Luxemburg
voor 9 Euro 50 gram.

Stefan

Hallo J.W mag ik vragen in welke winkel je dit gekocht heb …

Vrg s

Jaap

Waar in Bunde was dat, en hebben ze ook Zware van Nelle 50 gram ?

Richard

Klop niks van

Koop vandaag zware van nelle
50 gram 11 euro

Edward

Ja ik haal dinsdag ook een slof Drum voor € 100 hier kost een pakje Drum 50 gram al € 17,65 in Duitsland € 10 scheelt bijna € 80 en het blijft maanden goed in de kast

Leo

Waar in duitsland haal je die

Edwin

Zware Vannelle 50gr 11 euro😉

Fret sigaret

Luxemburg 10tje 😜

Fret sigaret

Luxemburg is goedkoper en als je wat meer haalt krijg je vaak nog korting ook
Zo haalde ik laatst voor Luxemburg prijs voor 800 en moest 700 betalen 😎

Wiesje

Maar waar kan je het een beetje mee vergelijken?
Ik vind de rancho zware beetje tegenvallen

Roger

Op internet zie ik verschillende goedkope merken volumetabak, is dit van goede kwaliteit? En zijn op z’n minst 1 van deze merken verkrijgbaar bij verkooppunten rondom Emmerich? Hieronder de merken die ik tegenkwam:

FARMER 160 gram €13,95 — (87,19 €* / 1 Kilogramm)
NEVADA 60 gram €8,00 — (146,67 €* / 1 Kilogramm)
BUFFALO 75 gram €10,25 — (136,67 €* / 1 Kilogramm)
MARK #1 80 gram €12,00 — (150,00 €* / 1 Kilogramm)
MATRIX 95 gram €13,50 — (142,11 €* / 1 Kilogramm)
CONVENT 100 gram €14,00 — (140,00 €* / 1 Kilogramm)
POWER 150 gram €19,60 — (130,67 €* / 1 Kilogramm)

Ben met name benieuwd of iemand ervaring heeft met FARMER tabak. Omgerekend betaal ik in Nederland €318 per kilogram voor L&M 55 gram €17,50.

Jan

Week geleden in Kevelaer gekocht bij Rewe pakje drum 50 gram &10.00 , van Nelle zwaar €11.00
Zeker de moeite waard om naar een grotere stad te gaan voor meer supermarkten!!!!’n

Aukje

ik ben ook benieuwd of iemand ervaring heeft met farmer? Waar is de smaak mee te vergelijken? is het pijp tabak of kun je er sigaretten mee maken?

Rianne

Ben me net wezenloos geschrokken ik rook altijd Look Out half zwaar 50 gram dat is hier in Nederland nu 15,60 euro per pakje. Ik woon in Enschede 1 km van de Duitse grens. Ik moet alles met de scootmobiel doen. Weet iemand waar je in Alstätte (dat is het dichtste bij) Look Out kan kopen.

Freddy

Hallo Rianne,

Ook ik ben me vandaag helemaal rot geschrokken over de nieuwe en werkelijk absurd geworden tabaks prijzen in Nederland?!
Het is nu echt bespottelijk duur, gewoonweg onbetaalbaar geworden!! (dat was het eigenlijk al)
Voor mij is nu dan ook écht de grens bereikt met deze ongekende prijsverhoging.
Ook ik woon in Enschede en dus gelukkig lekker dicht tegen Duitland aan, waar ik nu zeker naar zal gaan/moeten uitwijken als ik nog enigzins betaalbaar wil kunnen blijven roken.
Ik moet dan nu wel overstappen naar een ander merk tabak, dit was Pall Mall zwaar en gaat (op advies van een andere roker) nu Rancho tabak worden.
Dit merk wordt in verschillende soorten aangeboden, waaronder… Mild, half zwaar en zwaar, misschien is dit ook een tip voor jou?
Hoe dan ook…heb nu zelf even een berekening gemaakt voor de prijs van 200 gram Pall Mall (8 pakjes a 50 gram) tegen nu 10 pakjes Rancho a 40 gram, dus óók 200gram.
Het verschil in prijs die ik nu uitspaar bij deze overstap is maar liefst €67,20?! WOAW!!!! dat is dus héél vééééél geld en een HÉÉÉÉÉLE FLINKE prijsuitsparing!!!
Het merk Rancho is wat ik nu weet bij tankstations in Duitsland verkrijgbaar, mogelijk ook bij Duitse supermarkten?
Ik zou zeggen.. ga er zelf ook eens kijken en doe je zelf er een FLINK VOORDEEL MEE!!

Mvg

Rianne

ik wil vandaag naar Ter Huurne de shag afdeling ligt op Duits grondgebied ik woon in de wijk Stroinkslanden dus ik kan zo de Buursestraat pakken ben er met de scootmobiel denk ik in een half uur heb op internet gezien dat een pakje Look Out van 40 gram (volgens mij kennen de Duitsers geen 50 gram shag) 8 euro Dus ik wil kijken of ze ook Potten shag hebben en dan even een paar potten inslaan ik gebruik een sigarettenmachine om sigaretten te draaien

Mayke

Look out kost in Duitsland 8 euro voor 50 gram. Ben gisteren (22 juni) nog in Gronau geweest. Rancho kost 5,60 voor 40 gram, maar is kwalitatief gezien ook vele malen slechter. Drum kost 10 voor 50 gram.

Angela

Look out 50 gram kost 8 euro in Duitsland. Als je bij glanerbrug de grens overgaat, dan heb je vrij snel aan de rechterkant een K&K zitten, daarnaast zit een sigaretten winkel waar ze deze verkopen.

Jan

8 keer een pakje van 50 gram is bij mij toch echt 400 gram

Bassie

Ranch is echt smerig

Hans

Ik rook een pakje zware shag per dag. Ineens ging de zware JPS shag hier met ruim 3 euro omhoog naar 16 euro. Absurd. Dat was voor mij de reden om eens in Duitsland te gaan kijken. Daar 4 sloffen Lookout Dark gekocht á 8 euro per pakje. 320 (!!!) euro verdiend. Nee, ik koop hier niks meer, ik rij wel even naar Duitsland!

Karin

Ze verkopen ook jps in dl 9.50 voor 50gr

Ed

Ik rook ook JPS zware shag, alleen 60gram die kost nu 19,20, is 4,20 bijgekomen. Weet niet wat die in Duitsland kost? Woon in de buurt van Bourtange, Ter Apel, waar ik het dichts over de grens kan. weet iemand daar een winkel.

Hennie

Hans hoe is de smaak van die shag ik rook nu Vannelle of Jps

tinie

volgens mij bij elk benzine tankstation in duitsland, ga ik ze ook altijd halen, kost nu € 8,00

Rob

Google maar eens op Aral tankstations in Duitsland, die hebben doorgaans een leuk aanbod en zitten op veel plaatsen vlak over de grens. Rancho shag bijvoorbeeld, gisteren nog een paar pakjes gehaald, 40 gram per pakje zware shag voor € 5,60 per pakje en Red Bull zware shag, ook 40 gram, € 7,- per pakje. Dat is omgerekend naar de standaard pakjes van 50 gram hier dus respectievelijk € 7,- en € 8,75. Voordeel van veel Aral tankstations is ook nog eens dat ze van 6.00 tot 22.00 open zijn, zondagen van 7.00 tot 22.00 en ze hebben er ook heerlijke vers belegde broodjes. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen!!!

Fred

Ter huurne drankhandel verkoopt ook shag en sigaretten (Duitse prijzen)

Jan

Hou Rianne.
Shagprijzen van de A merken in Nederland zijn onbetaalbaar geworden.
In Duitsland is de drum 50 gram 10€ hier 15.70€ van Nelle zwaar is 11€ hier boven de 16€.
Tip. Probeer het eens bij een Lotto einname stellung,meestal te vinden in wat grotere steden, deze hebben meestal een grote sortering.
Jan

Peter

Hoi,
Wat betaal je in Duitsland voor Look-out bleu shag 50 gram?
Groetjes Peter.

Thymo

Hebben ze ook ergens in Duitsland,
Emmers Winston te koop?
Hier is 244 gram 59 euro

Roger

220 gram 50 euro zie ik op internet. Winston is opmerkelijk duur in vergelijking met andere merken. Winston is 227 euro per kilo terwijl ik minimaal 5 onbekende merken heb gezien die rond de 140-145 euro per kilo zitten. De goedkoopste die ik zie is een pot FARMER tabak 50 gram voor 5 euro. Ben benieuwd wat dat is… Als je gewoon sigaretten in het duits intypt dan krijg je bovenaan sites die sigaretten aanbieden in Duitsland.

a

wij hebben het merk MARK genomen, 400 gram 59,95

Raymond

Hoe is jou ervaring met de tabak van Mark, ik ben ook van plan die te kopen.

stefan

In Duitsland is de Javaanse jongens anders dan in Nederland, welke komt er het meest over met de 3/4? is er een website van een grote winkel waar je alles op kan vinden?

Edv

Ik zou graag willen weten of er b.vvia Facebook mensen aanbieden uit zuid Holland die regelmatig naar Duitsland gaan voor shag. Dat willen meenemen voor anderen.

Robert

Kunnen we wat afspreken ivm shag duitsland.

Karin

Javaanse Jongens 3/4 heet Tembaco, ook in Duitsland. Volgens mij staat in Nederland er ook niet meer 3/4 op, dat was ooit eens als ik me goed herinner, ook al noemen velen het nog zo.

Marjo

Leuk dat er zoveel reacties op staan wat bepaalde rookwaren in Duitsland kosten, maar helaas wordt er nergens vermeld wáár dit te koop is. Bij een benzinestation? Bij een tabakswinkel? Bij een supermarkt, zo ja: welke dan?
Ik hoor héél graag waar ze goedkope stoptabak verkopen van de blue varianten van b.v. het merk Rocco, Madison, Red Bull of Denim. Wie oh wie weet dit??

Samantha

Hoi benzinestation Argos station Kranenburg stukken goedkoper

Edwin

Bij elk benzine station

Jurgen

Bijna alle tankstations en sigaretten winkels ook heb je kiosken daar kan je ook terecht

Christa Zuidema

Wij halen rococo bleu bij de combi in Bunde.Maar daar word zoveel tabak aan de Nederlanders verkocht dat het soms niet meer aanwezig is.Maar vaak hebben ze wel een alternatief ervoor,vraag het gewoon aan de verkoopster.

vincent

Ik wil binnenkort met het ov naar Kaldenkirchen voor mij beste optie aangezien ik slecht zie en dus geen auto mag rijden. Maar wil graag beetje meer informatie waar ik goedkope merken kan kopen zoals look out zware shag.

Samantha

Hoi benzinestation Argos station Kranenburg 50 gram 8 euro

H

Aral tankstation en net bij tegelen over de grens smaks tankstation

Casper Wensink

Look out half zwaar en zwaar €8 (50g). 20-05-23

Joke

Waar was dit precies

Ciro Sammarone

Wat kost een pak Lucky Strike Red 60 stuks, in vergelijking hier kost die nu nog 20,50€.

Iris deWv

Vandaag gehaald
Rancho zware pakje shag 40 gram €5.60
Rancho half zwaar pakje shag 40 gram €5.60
Pall mall 17 sigaartjes €2.90

M Lamers

Bij welke winkel haal je deze shag ?

Edwin

Tankstation

Claudy Hogenberg

Bij elk tankstation te koop!
Welk merk lijkt het meeste op JPS zware tabak, of is dit in Duitsland ook te koop?

Adriana Jantina

Zijn er ook bussen tabak voor filterhulzen te krijgen in Duitsland en wat is de prijs daarvan?

ada

ja die zijn er,ik heb altijd rancho halfzwaar met een inhoud van 190 gram , die kosten 24,50 in vergelijking met nederlan d betaal je 19,50 meer voor 190 gram.

Marij

Hi Ada,

Weet jij of ze in Duitsland ook bussen shag van Camel blue verkopen en wat kost het?

w.g.

waar wordt het merk rancho verkocht??

Cathy

Hoi Ada, waar is de rancho half zware shag mee te vergelijken, ik rook altijd camel geel. Is rancho een beetje met camel te vergelijken ????

Groetjes Cathy

Sabine

Ik koop altijd een bus rocco kost 18,50 voor 130 gr…
Kocht in Nederland altijd Ruba blauw,kost 27,50 voor 120 gr.
Scheelt 10 euro.

Marjo

Waar is dit te koop? Supermarkt, tankstation of tabakshop?

Miranda

Ik heb buffalo rood is er ook in blauw kost 18,95 voor 140 gram te koop bij kaufland en bij sommige tankstations.
Normaal heb ik ruba maar die is inmiddels 37,50 voor 120 gram

wil

Goedendag,

Ik heb in duitsland shag gehaald.
code: H/O

welk jaartal en maand is dat ?

Groet wil

Marjo

Kennen ze in Duitsland ook kerftabak? Dit is tabak die geschikt ik voor een hulzenstopper. Zo ja, hoe heet dit daar dan? En van welk merk? Ik wil geen volumetabak hebben. Hier in Nederland koop ik altijd Ruba blauw. Dit kost € 27,50 voor een bus van 120 gram.

Daantje

Ja hebben ze.. blik 130 gram 29,95 euro.. west
Is daar stukken goedkoper

Sabine

Ik haal in Duitsland altijd een bus Rocco halfzwaar is het zelfde als de Ruba,alleen daar heb je 130 gr voor 16,70..

Marjo

Waar is dat te koop?

AH

Red Bill 120 gr. € 17.90

Flip

39,95 270 gram denim

Sabine

Die kocht ik ook altijd
Ik Duitsland koop ik rocco 130 gr voor 18,50 zelfde tabak als de Ruba

Sandra

Hoi, ik rook ruba american, welke rocco is dan vergelijkbaar?

Daisy Bella

Weet iemand de prijs van een slof van Marlboro, L&M of Camel?

Frank

Een pakje sigaretten (marlboro) kost €7,50,-. Een slof van 10 €75,-

313
0
We horen graag je gedachten, praat mee!x