De prijs van een pakje sigaretten in Frankrijk

Ga je naar Frankrijk op vakantie of rij je door Frankrijk op weg naar een andere bestemming? Dan is het handig als roker om te weten wat sigaretten in dat land kosten. Op deze pagina vind je de prijs van een pakje sigaretten in Frankrijk.

Een pakje Marlboro met 20 sigaretten kost in Frankrijk €10,00. Dit is de prijs per juli 2020.

Valt deze prijs je tegen? Als je met de auto naar Frankrijk gaat is het wellicht interessant om je tabak in te slaan in bijvoorbeeld België of Luxemburg.

Overigens is deze prijs een gemiddelde. In de reacties van bezoekers hieronder valt te lezen dat de prijs in de praktijk nogal kan verschillen.

Om prijzen zo goed te kunnen vergelijken zijn de prijzen genomen van een pakje Marlboro. Het aantal sigaretten is zo nodig omgerekend naar 20 stuks per pakje. Heb jij onlangs in Frankrijk een andere prijs betaald voor je sigaretten laat het dan hieronder even weten.

9 gedachten over “De prijs van een pakje sigaretten in Frankrijk”

  1. Vorige week betaalde ik 12.50 voor 20 sigaretten van L&M. Deze week betaalde ik in dezelfde winkel 9.50 voor een pakje L&M. 20 stuks. Snap niets van dit prijsbeleid! Tabacwinkel in Doussard.

    Beantwoorden
    • Vandaag op de snelweg op weg naar Montpellier sigaretten gekocht. Het is toch niet te geloven dat hiervoor 14 euro wordt gevraagd en dan ook nog een neppe pak zonder een etiket. 1 dag eerder overnacht in luxemburg en daar kost een pak 5.60. Maar lamme lijdt de blinde. Ik ga terug

      Beantwoorden

Plaats een reactie