Wat kost tabak in Luxemburg?

Als u vanuit Nederland naar Luxemburg op vakantie gaat, of door het land rijdt op weg naar een andere bestemming, dan is het handig om te weten wat de prijzen zijn in dit land. Hier vind je de prijs van een pakje sigaretten in Luxemburg.

Een pakje Marlboro met 20 sigaretten kost in Luxemburg €5,30. Dit is de prijs per juli 2021.

Dit is een stuk goedkoper dan in Nederland. Benieuwd naar de prijs van tabak in de buurlanden van Luxemburg? Kijk dan wat een pakje peuken kost in België, Duitsland of Frankrijk.

Om prijzen zo goed mogelijk te kunnen vergelijken zijn de prijzen genomen van een pakje Marlboro. Het aantal sigaretten is zo nodig omgerekend naar 20 stuks per pakje. Heb jij inmiddels alweer een hogere prijs moeten betalen in Luxemburg, laat het ons dan hieronder weten!

72 gedachten over “Wat kost tabak in Luxemburg?”

 1. Prijs voor Drum shag 50 gram, 8,30 per pakje, scheelt 5,00 euro per pakje tov prijs NL 13,30
  Voor ons 140 km vanaf woonplaats, tanken scheelt voor oms weinig tov duitsland of Belgie, 2 euro op 2 liter, tabak wel😀
  Je mag een kilo tabak meenemen, scheelt dus 200,00 euro

  Beantwoorden
 2. Ik ben op zoek naar sigaretten met een witte filter (geen menthol). Zijn deze in Luxemburg te verkrijgen? Ik heb bijvoorbeeld wel eens Hongaarse Pall Mall gehad die helemaal wit waren.

  Beantwoorden
 3. Reizigers vanaf 17 jaar mogen tabak invoeren in Luxemburg. De genoemde hoeveelheden gelden per persoon. Luxemburg is een hondvriendelijk land. Er zijn talrijke pensions, vakantiehuizen en hotels waar je met een hond kunt verblijven. Ook op de meeste campings is een hond welkom, op voorwaarde dat hij aangelijnd blijft om medebezoekers geen overlast te bezorgen.

  Beantwoorden
  • Een paar weken geleden heb ik voor een ‘300 gr’. pot “Camel Yellow, Rolling en Tubing”, € 34,- betaald.
   Prijs vergelijking met België, pot van 93 gr. kost € 16,50. Hier kost een pot van 106 gr. € 19,50,
   België is voor mij dus niet meer lonend, maar Luxemburg wel. Ik ga eens in de 3 mnd. en heb bespaar
   daarmee heel veel geld.

   Beantwoorden
    • Ik neem aan van wel maat wat het kost dat moet je navragen maar meestal heben sewel alle shag en sigaretten in de krijnen sigaretten zaken als je meer meeneemt voor de mensen die je kent moet je wel rekening houden dat je om moet gaan rijden als je meer mee neemt en als je over de chrens rijd dan moet je äls je teveel meenementijd moet je Belasting Betalen voor wat te veel is aan het aantal personen die je mee neemt dus zoek een goede manier om te rijden veelsukses

     Beantwoorden

Plaats een reactie