Wat kost een pakje sigaretten in Polen?

Ga je binnenkort op vakantie naar Polen en steek je af en toe wel eens een sigaretje op? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de prijs van tabak in Polen. Hier vind je de prijs van een pakje sigaretten in Polen.

Een pakje Marlboro met 20 sigaretten kost in Polen €4,35. Dit is de prijs per januari 2023.

Dit is een stuk goedkoper dan in Nederland. Ga je met de auto op vakantie en kan je niet wachten tot je in Polen bent, bekijk dan huidige prijs in het duurdere Duitsland.

Om prijzen zo goed te kunnen vergelijken zijn de prijzen genomen van een pakje Marlboro. Het aantal sigaretten is zo nodig omgerekend naar 20 stuks per pakje. Ook is de prijs omgerekend van Poolse zloty naar euro’s. Heb jij een andere prijs betaald, laat het dan hieronder weten.

12 gedachten over “Wat kost een pakje sigaretten in Polen?”

 1. Ik ben woensdag 4 mei in Polen geweest, de marlboro koste mij 43,50 EURO / Chesterfield 30 euro / Parliament 32,50 EURO/ Camel 30.50 EURO / Pall Mall 31 euro / MARLBORO MENTHOL 50 EURO / lUCKY STRIKE DUBBEL CLICK 70 EURO prijzen in Osinow Dolny

  In Slubice kost chesterfield 28,50

  menthol en dubbel click worden in Polen niet meer gemaakt, maar wat ze nog hebben verkopen ze nog wel

  Beantwoorden
 2. Ik kom 6 tot 8 keer per jaar in Polen, maar de prijzen dit jaar in 2021 Marlboro 20 sigaretten per pakje kost mij altijd 43,50 euro per slof.
  pall Mall 30 euro
  Camel 29,50
  Chesterfield 28 euro

  Beantwoorden

Plaats een reactie